Gazdaság

Miért válasszák saját márkáinkat?

Azt már mindenki tudja, hogy az ALDI-ban valamennyi termék pénztárcabarát módon beszerezhető és kiváló minőségű. De hogy miért válasszák saját márkáinkat, most elmondjuk.

Saját márkáink mindig nyerők

Állandó és szezonális árukínálatunk 90%-át saját márkás termékeink teszik ki. Saját márkáink sok esetben ikonmárkák gyártóinál készülnek, de csak számunkra. Erről Önök is bármikor meggyőződhetnek, hiszen a gyártót minden esetben feltüntetjük a csomagoláson. Ez plusz garanciát jelent arra, hogy – a márkatermékekhez képest alacsonyabb áron kínált – saját márkás termékeink kiváló minőségűek. Saját márkás termékválasztékunkban szinte minden márkatermék megfelelője – természetesen olcsóbban – megtalálható.

Most több mint 130 termékakcióval készültünk!

Mindig érdemes online akciós újságunkat átnézni, hiszen valamennyi remek ajánlatunk megtalálható benne. A november 23. és 29. között érvényes katalógusunkban több mint 130 szuper ajánlattal, akcióbajnok termékekkel várjuk Önöket, az ünnepi készülődés jegyében sütési alapanyagokkal, finomságokkal, ajándékötletekkel is. Akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhatnak az ALDI-ban a héten!

Nálunk csak 329 forint!

Online akciós újságunkban most csokorba is szedtük szuper ajánlataink legjavát. November 23. és 25. között számos kedvelt termék csak 329 forintért kapható! Saját márkáink közül KOKÁRDÁS szendvicskrémjeink és AZON MELEGÉBEN látványpékségünk baconös kenyérlángosát is csak 329 forintért kínáljuk Önöknek.

Tervezzenek tudatosan velünk és saját márkás termékeinkkel!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik