Gazdaság

OTP-ügyfelek, figyelem! Új fizetési mód érkezik

Palágyi Barbara / 24.hu
Palágyi Barbara / 24.hu
Az OTP Bank ügyfelei számára három új wallet alkalmazás is elérhető, elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás is – közölte a pénzintézet.

Az OTP Banknál eddig is elérhető volt a kártyadigitalizáció, Android és iOS eszközökön is, szeptember 5-től a három új népszerű fizetési megoldás is működik az OTP bankkártyáival, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó – idézi a bejelentést az Infostart.hu.

Akár több kártyát is digitalizálhatnak az ügyfelek az okoseszközre telepíthető elektronikus pénztárcába, és a digitalizált kártyákkal gyorsan és biztonságosan fizethetnek üzletekben, alkalmazásokban és az interneten is. Fontos azonban, hogy amennyiben Xiaomi Payt vagy Garmint Payt használ valaki – azaz okosórával és/vagy okoskarkötővel használja a walletek valamelyikét –, akkor az csak fizikai környezetben használható, azaz internetes vásárlása nem.

A Google Pay segítségével a bankkártyás fizetés összes előnye kihasználható Androidos, WearOS vagy Fitbit eszközökön, készülékeken. A Garmin Pay a Garmin okosórákon, a Xiaomi Pay Xiaomi okosórákon és okoskarkötőkön elérhető funkció. A Xiaomi okostelefonokon a Google Pay érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik