Gazdaság

Visszatér a lakásnyeremény, 110 milliós lakást lehet nyerni

Augusztus végétől visszatér a lakásnyeremény, jelentette be a Szerencsejáték Zrt. és az OTP hétfői sajtótájékoztatóján. A Világgazdaság tudósítása szerint a bejelentésen jelen volt a két nagyvállalat vezetője, Mager Andrea és Csányi Sándor elnök-vezérigazgató is, és mint közölték:

az egyelőre egyszeri akciót augusztus 28-tól, jövő hétfőtől indul, az elmúlt évtized egyik legnagyobb értékű hazai tárgynyereményével, egy mintegy 110 millió forint értékű budapesti lakással.

A lottótársaság célja a nyereménnyel megünnepelni, hogy már egymillió játékos igényelte a játékoskártya-szolgáltatást a lottózókban.

Az ingatlanról Csányi elmondta, hogy a penthouse jellegű lakás a főváros tizedik kerületében, Kőbányán a Somfa ligetben épül, a kampány végére készül majd el teljesen. A lakást költség és tehermentesen veheti majd birtokba a szerencsés, az illetékeket és egyéb díjakat közösen fizeti majd a Szerencsjáték Zrt. és az OTP.

A sorsolást 2024. március 3-án tartják majd.

A főnyeremény mellett minden héten egymillió forintot osztanak szét a játékoskártya-tulajdonosok között: egy nyeremény 500 ezer forint, öt pedig 100-100 ezer forint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik