Gazdaság

Spórolj hetente 3000 okAuchan ajánlattal

Különböző akciókkal és egyéb ajánlatokkal támogatja a családokat az Auchan, esetenként 40%-os kedvezménnyel.

Az elmúlt néhány év kihívásokkal teli időszak volt, különösen az élelmiszerárak elszabadulása terhelte meg a családokat. Egy nagyobb bevásárlásnál már nagyon meg lehet érezni a többletkiadást, ami azonban tudatos vásárlással jelentősen mérsékelhető. Erre építi az Auchan is árpolitikáját, amikor hétről hétre átlagosan 3000 terméket kínál rendkívül kedvező, úgynevezett OkAuchan áron. A kedvezmény mértéke esetenként elérheti a 40 %-ot is. Itt lehet szó különböző akciókról, gratis ajánlatról, a törzsvásárlóknak szóló Bizalomkártya akciókról és egyéb ajánlatokról. Az Auchan üzletekben tehát bizton lehet számítani arra, hogy hetente 3000 árucikkhez a többi nagy bolthálózattal összehasonlítva is jó áron lehet hozzájutni, melyeket hamarosan a piros és sárga „OkAuchan ár” jelölés segítségével könnyen meg lehet találni az áruházakban.

Érdemes a törzsvásárlói programhoz is csatlakozni, mert mindennap használható a Bizalomkártya, amire a vásárlások után egy az egyben levásárolható pontokat lehet gyűjteni, legyen szó áruházi költésről vagy tankolásról. A Bizalomkártya programban a forintot érő pontok (1 Bizalompont = 1 forint) és egyéb kedvezmények mellett két csoportot különös figyelemmel kezel az Auchan: a nyugdíjasok ugyanis a hétfői vásárlásaik után háromszoros pontot kapnak, a családosok pedig péntekenként többszörözhetik meg ugyanígy a Bizalompontjaikat.

Az OkAuchan árak tehát sok esetben a diszkontláncoknál is kedvezőbbek, ehhez azonban az Auchannál egy sokkal szélesebb kínálat társul, élelmiszerekből az egyik leggazdagabb a választék akár a hazai, akár a nemzetközi márkákat nézzük. Köztudott, hogy a kiskereskedelmi láncnál nemcsak élelmiszer, hanem más típusú termékek is kaphatók, és hagyományosan nagyon erős a kínálat a kedvező árú szezonális termékekből.

Jelenleg például több mint 200 kerti bútor és 140 grillező közül lehet válogatni, ezek közül közel 100 termék ugyanannyiért vagy még olcsóbban is elvihető, mint tavaly. Az illatszer- és kozmetikai termékválasztéknál pedig 650 termék árát már csökkentették, és további 500 termékét fogják május végéig. Még ugyan tart a tanév, de egy-kettőre itt lesz az új is, amire szintén érdemes az Auchan hihetetlenül széles, 2000-féle tanszert magában foglaló kínálatából felkészülni.

Az Auchan üzletekben tehát hetente változó, ugyanakkor olyan teljeskörű, egymást kiegészítő vásárlási megoldásokat kapnak a vevők, amelyek a legkülönfélébb fogyasztói igényekre adnak választ. Amennyiben az ár a fő szempont, egy négyfős családi ebéd akár 3000 forintból, egy iskolakezdő csomag pedig kevesebb mint 4990 forintból is kihozható lesz. A versenyképes OkAuchan árakon kívül pedig a választék nagysága különbözteti meg leginkább versenytársaitól az Auchant, ezért is érdemes ellátogatni üzleteibe vagy webáruházába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik