MTI
Gazdaság

Péntektől látogatható a 120 méteres MOL-torony, közzétették a jegyárat

Péntektől a nyilvánosság számára is megnyílik a Mol-csoport új, budapesti székházának látogatóközpontja, illetve az épület legfelső szintjén található panorámaterasz – jelentette be a cég sajtóirodája.

A 29. emeleten, 120 méter magasan lévő kilátóteret egy panorámás lifttel érhetik el a látogatók. A felnőtt jegy ára 2900 forint, 6 éves kor alatti gyermekeknek és kerekesszékkel érkezőknek ingyenes a belépés. Diákoknak, 60 év felettieknek, családoknak, valamint csoportos látogatás esetén is kedvezményt biztosít a cég.

Április 21-től a nagyközönség számára is látogathatók a Mol-csoport új, budapesti székházának nyilvános terei. Az érdeklődők a helyszínen nem, kizárólag online, a Mol Campus holnapján tudnak jegyet váltani.

A vállalatcsoport egy nappal a nyitás előtt 100 Budapesten tanuló egyetemistának adott lehetőséget arra, hogy ellátogasson a MOL Campusba, akiket dr. Bacsa György, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója fogadott és rövid előadást tartott nekik az energiaszektor jelenlegi kihívásairól és jövőjéről.

Ajánlott videó