Gazdaság

Media1: Húsz év után, a kiadó kezdeményezésére távozik a laptól a Napi.hu főszerkesztője

Több mint húsz év után távozik a Napi.hu-tól Domokos László, a gazdasági lap főszerkesztője – írja a Media1. A portál szerint az előbb újságíróként, majd szerkesztőként, végül főszerkesztőként dolgozó Domokos elküldését a kiadó, az Indamedia kezdeményezte, bár formálisan közös megegyezéssel kerül rá sor. Domokos nem akart nyilatkozni.

Az Index.hu-t is tulajdonló Indamedia cégcsoport a minap annyit jelentett be, hogy Illisz Lászlót, az Inforádió jelenlegi felelős szerkesztőjét nevezik ki üzletfejlesztési- és tartalomfejlesztési igazgatónak a Napi.hu élére, a főszerkesztő eltávolítását azonban nem említették.

Hétfőn Mucsányi Marianna, az Indamedia tartalomfejlesztési igazgatója (a Kossuth Rádió volt csatornaigazgatója, egykori inforádiós vezető) tartott értekezletet a változásokról a Napi.hu stábjának, melynek egyes tagjai igencsak furcsállották és felháborodva fogadták az Illisz kinevezésével kapcsolatos hírt, illetve Domokos eltávolítását – írja a Media1, amely szerint ezek miatt több újságíró felmondásra készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik