Gazdaság europoli

Navracsics: Rendkívül közel a megállapodás az uniós pénzekről

Rendkívül közel van a megállapodás Magyarország és Brüsszel között az európai uniós forrásokról – közölte a VG.hu-val Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter hivatala. Ennek érdekében héten is zajlanak a tárgyalások, a kormány pedig az összes nyitott kérdésben konkrét vállalásokat tett.

A gazdasági portál úgy értesült, hogy Navracsics Tibor Stockholmban, Ágostházy Szabolcs, az európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár pedig Brüsszelben tárgyal annak érdekében, hogy a magyar helyreállítási tervről és a 2021–27-es időszak kohéziós forrásairól minél előbb megegyezés szülessen.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik