Gazdaság

Kihirdették az idei, „Kärcher a kórházakért” jótékonysági kampány győztes intézményeit! (x)

Idén már 9. alkalommal indította útjára jótékonysági kampányát a Kärcher Hungária, melynek apropója minden évben egy intézmény, vagy szervezet karitatív támogatása. Az elmúlt években felajánlást tettek már kórházaknak, mentőszolgálatnak, iskoláknak. Idén ismét a kórházaké a főszerep.

„Segíts, hogy segíthessünk három magyar kórháznak!” felhívással indította útjára idei kampányát a Kärcher Hungária, melyben nagy értékű takarítócsomaggal támogattak három hazai kórházat.

Ebben a lakosság és a közösségi média erejét is igénybe vették, ugyanis a „szavazz és oszd meg másokkal is” elv alapján tehették le a voksukat, illetve az ajánlásaikat az általuk ajánlott kórházra a részt vevők.

A kampány februárban zajlott, mely időszak alatt összegyűlt 69 kórházi ajánlás, míg a kezdeményezés második szakaszában, az összegyűlt kórházak listájából kellett letenni a voksokat.
A győztesek 3695 darab érvényes szavazatból kerültek ki a március 10-én megrendezett eredményhirdetésen, amely a Kärcher Home&Garden Facebook oldalán megtekinthető.

A legtöbb szavazatot begyűjtő kórház a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza, ők egy 400.000 Ft értékű Kärcher takarítógép ajándékcsomagot nyertek.

A második legtöbb szavazatot magáénak tudható intézmény a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Koraszülött Intenzív Osztálya lett, ők egy 250.000 Ft értékű takarítógép ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak.

Végül, de nem utolsó sorban egy 200.000 Ft értékű Kärcher takarítógép ajándékcsomag boldog tulajdonosai lettek, a dombóvári Szent Lukács Kórház dolgozói.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk, és izgatottan várjuk a következő, ehhez hasonló kezdeményezéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik