Gazdaság

Modern, takarékos kondenzációs fűtés (X)

A fűtési rendszer kialakításánál a fontos szempont a megbízhatóság és a takarékosság! Ennél is többet nyújt a Weishaupt.

Az én házam, az én váram

Mindannyian ismerjük a közmondást, ennek megfelelően mindenki úgy is próbálja megalkotni és berendezni otthonát, hogy az számára a leginkább tetsző, a leginkább kényelmes legyen. Lakásunk berendezése során megpróbáljuk összehangolni az esztétikumot és a funkcionalitást: olyan megoldásokra törekszünk, melyek minden szempontból előnyösek, szépek és gazdaságosak számunkra.

Fűtés, kompromisszumok nélkül

De arra vajon gondolunk-e, hogy ezen szempontokat otthonunk fűtésrendszerének megalkotása során sem kell nélkülöznünk? Mert létezik olyan technológia, amely alkalmazásával nem kényszerülünk semmilyen kompromisszumot megkötni.

A Weishaupt kazánok a fűtéstechnológia csúcsmodelljei. A kondenzációs technika segítségével képesek a maximumot kihozni a tüzelőanyagból. Legyen szó akár gáz- vagy olajfűtésű rendszerekről, a kondenzációs technika alkalmazása már önmagában akár 30%-kal csökkenti a gáz- vagy olajfelhasználás mértékét. Ez azért mindenképp komoly megtakarítást jelenthet az alacsonyhőmérséklető fűtőkazánokhoz képest.

Rendkívüli hatékonyság

Mi ennek a rendkívüli hatékonyságnak a titka? A kondenzációs technika optimálisan használja ki a tüzelőanyag égése során keletkező hőt. A régebbi rendszerek – lásd: alacsonyhőmérsékletű kazánok – csak azt a hőt tudták hasznosítani, amely a tüzelőanyag elégésekor keletkezik. A kondenzációs technikával működő Weishaupt kazánok viszont hasznosítják az akár 200 Celsius fok hőmérsékletű forró füstgázok kondenzációs égéshőjét is. Mégpedig anélkül, hogy ezen füstgázokat el kéne vezetni a kéményen keresztül. Így a Weishaupt kazánokkal a fűtés hatékonysága szemmel láthatóan megnő – és ezt a pénztárca is jelentősen érzékeli.

A Weishaupt kazánokkal gáz és olaj kondenzációs rendszerek egyaránt megépíthetők. A választás csupán Önön, a ház-vár urán múlik. Ugyancsak megválaszthatja, hogy otthonának és igényének melyik a legmegfelelőbb teljesítményű kazán. A Weishaupt kazánok családi ház és nagyobb társasházak, mi több, közintézmények: óvodák, iskolák, kórházak fűtésre is rendkívül alkalmasak.

Hosszú távú választás

De ha Ön ipari épületben, raktárban, szerelőcsarnokban szeretne kiegyensúlyozott, hatékony és gazdaságos fűtésrendszert kialakítani, akkor szintén a Weishaupt kazánokhoz érdemes fordulnia. Ezek a rendszerek ugyanis rendkívül könnyen és jól skálázhatóak, és hatékonyan kombinálhatóak termikus napelemekkel működő energiarendszerekkel.

Természetesen, amikor az ember fűtésrendszert választ otthonához, akkor azt is érdemes tekintetve vennie, hogy az adott rendszer működtetése, karbantartása, esetleges szervizelése milyen következményekkel járhat.

A Weishaupt esetében felkészült és megbízható csapat gondoskodik róla, hogy a hét minden napján, egész éven át folyamatos felügyeletet és villámgyors segítséget nyújtsanak ügyfeleiknek. Ráadásul egy esetleges meghibásodás esetén – a Weishaupt saját raktárkészletének köszönhetően – azonnal érkezik a cserealkatrész, egy hozzáértő szakember társaságában.

A Weishaupt kazánok által működtetett fűtési rendszereknek hála Ön minden pillanatban kényelemben és biztonságban tudhatja szeretteit és otthonát.

Felkeltettük érdeklődését?

Szeretne többet megtudni a Weishaupt kazánrendszerekől?

Hívjon bennünket most! Kollégáink szívesen adnak Önnek teljes körű tájékoztatást, tanácsadást. 

info@weishaupt.hu

+36 23 530 880

futes.weishaupt.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik