Gazdaság

Új alapokra helyezné vállalkozása pénzügyeit? (x)

A cégek életében egyre fontosabb a pénzügyek költséghatékony intézése. Ennek egyik fontos összetevője a megfelelő bankszámla kiválasztása. Új vállalkozásnak ez egy, az induláskor felmerülő igény, de a már működő cégek is spórolhatnak vele. Tudja, hogy melyik bank ajánlatát érdemes most megnézni?

A hazai piacon sok bank kínál különféle számla- és egyéb szolgáltatásokat kisvállalkozók részére. A vállalkozók számára fontos, hogy a bankszámlához tartozó szolgáltatásokat, azok díjait, valamint a 0 Ft-os vagy kedvezményes díjtételeit könnyen át tudják tekinteni.

Az alábbi ajánlatban például sok, a vállalkozók számára segítséget nyújtó 0 Ft-os lehetőséget biztosítanak, mint például:

·         12 hónapig díjmentes számlavezetést biztosítanak vállalkozásának, ha 2021. december 31-ig nyit új vállalkozói számlát.

·         Fontos, hogy a 0 Ft számlavezetési díj meghatározott feltételek teljesítése esetén később is ingyenes maradhat, akár korlátlan ideig! Ezek a feltételek egyszerűen teljesíthetők, amennyiben a vállalkozás méretének megfelelő csomagot választanak ki.

·         6 hónapig korlátlan számú kedvezményes bankon kívüli elektronikus forint átutalást biztosítanak vállalkozásának, ha 2021. december 31-ig megnyitja új vállalkozói számláját

·         a számla online, a bankfiók meglátogatása nélkül is megnyitható, de aki jobban szereti a személyes ügyintézést ahhoz kérésre házhoz mennek a bank munkatársai, akik szívesen segítenek a megfelelő számlacsomag kiválasztásában

·         a napi pénzügyek internetes vagy mobilbanki alkalmazáson keresztül, vagy akár videobankár segítségével is könnyen, gyorsan elintézhetők

·         első évben a Mastercard Business bankkártyát is ingyenesen kapják a vállalkozások

·         a bank költséghatékony QR-kódos fizetési megoldást is biztosít, amely akár saját mobilkészülékre is telepíthető, a bevétel pedig azonnal megérkezik

Kíváncsi arra, melyik bank ajánlatáról van szó, többet szeretne tudni? Kattintson ide, és új kisvállalkozói bankszámláját akár online, személyes ügyintézés nélkül is megnyithatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik