Gazdaság koronavírus

Az egyik budapesti kerületben kötelezővé tették a maszkviselést a kulturális és sportintézményekben

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

A Hegyvidéki Önkormányzat kulturális és sportintézményeiben november 1-től a hat éven felülieknek kötelező a szájat és az orrot egyaránt eltakaró maszk viselése, írja a hegyvidek.hu.

A tájékoztatás szerint a MOMkult épületében a rendezvények során elsősorban a programhelyszíneken, valamint azon szolgáltatási pontoknál, ahol a védőtávolság nem tartható, kötelező a maszk viselése. A MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpontban is elrendelték a maszk kötelező használatát az intézmény területén. A Hegyvidéki Sportközpont és Tanuszoda területén november 2-tól kötelező a maszk használata. A sportintézményekben a medencetérre nem vonatkozik a szabályozás.

Egyúttal emlékeztettek, hogy a Hegyvidéki Önkormányzat épületébe belépő ügyfeleknek már október 13. óta kötelező maszkot viselniük. Azoknak az ügyfeleknek, akiknél nincs maszk, az önkormányzat biztosít orvosi maszkot a portán, illetve az intézményeiben is. Az ügyfélfogadás során eljáró munkatársak az ügyfélfogadás alatt szintén kötelesek maszkot viselni, jelezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik