Gazdaság

Decembertől bezár a Gellért szálloda, különleges kampánnyal búcsúztatják

24.hu
24.hu

A Danubius Hotels december 1-ig üzemelteti a főváros egyik legismertebb történelmi szállodáját, a Gellértet. Elindult a 6 hetes visszaszámlálás, a különleges búcsúkampány keretében nosztalgia ételek, épületséták és fényfestés is várja a Danubius Hotel Gellért törzsközönségét, kerületieket, fővárosiakat és vidékieket. A következő 6 hétben lehet még megszállni, vacsorázni, kávézni és rendezvényeket tartani a patinás épületben, mielőtt az épületet bezárják és annak felújításával egy új korszak kezdődik.

Utána a Gellért szálloda bezár, és az Indotek Group, a szálloda tulajdonosa hamarosan megkezdi a szálloda felújítását. Az Indotek Group 2019-ben vásárolta meg a Gellért Hotelt a Danubius Zrt.-től, az elmúlt két évben a Danubius Hotels üzemeltette a szállodát, és már a hotel megvásárlásakor bejelentették, hogy teljes rekonstrukciót szeretnének végrehajtani a műemléki védelem alatt álló létesítményben. Az eredeti külső megtartása mellett az épületet ötcsillagos szállodaként nyitnák meg.

A szálloda foglalási felületeit a decembert követő időszakra már korábban lezárták, a már bent levő foglalásokat a vendégekkel egyeztetve áthelyezték a Danubius Hotels más szállodáiba, vagy a Danubius Hotel Gellértbe a zárást megelőző időpontra.

A szálloda a továbbiakban is számít munkatársaira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik