Gazdaság

Ennyi volt: bezárta összes magyar üzletét a Costa Coffee

Forrás: A Costa Coffe Facebook-oldala
Forrás: A Costa Coffe Facebook-oldala

„A kellemes costás érzést ma megszakítja a csend: az L-Coffee Kft. által üzemeltetett összes Costa Coffee üzlet 2021. július 23-án bezárt” – egyebek mellett ez olvasható abban a közleményben, amit a Costa Coffee tett közzé a Facebook-oldalán.

Az utca embere számára a Costa Coffee logo látványa egy kellemes kávéházi hangulatot idéz fel. A Costa Coffee kávéházi hangulata, érzékszerveinkre ható jó hatása, a kedvesség, a kávéitalok minősége, mind elég motiváló, hogy aki egyszer betért, visszatérjen. Ezt a hangulatot Magyarországon – 2011-ben – 10 évvel ezelőtt a Gótzy Miklós vezette L-Coffee Kft. hívta életre és tette Magyarországon közismert és szeretett márkává

– olvasható a közleményben.

Mint írják, a bezárás után csak a reptéri Costa Coffee marad meg, ám azt egy másik cég, a Lapker tulajdonolja és üzemelteti.

A közleményben elnézést kérnek a bezárással elszenvedett vásárlói kellemetlenségekért. „Rendkívül sajnálatos helyzet ez, hogy ezt a döntést kellett meghoznunk: a döntés elkerülhetetlen volt”. Ennek okairól itt olvashatnak részleteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik