Gazdaság

Milyen esetekben térít egy jó balesetbiztosítás? (x)

E.ON
E.ON
Ön is szeretné biztonságban tudni családját? Szeretne egy megbízható hátteret, ami átsegíti Önt és családját a nehézségeken? Tudjon meg többet az Otthonangyal Partner balesetbiztosítási lehetőségeiről!

Balesetbiztosítási konstrukciók működése

A rugalmas és gyors rendszernek hála kényelmesügyintézésre számíthat, hogy nehéz helyzetben Ön a felépülésre koncentrálhasson. Baleset esetén meghatározott időn belül kell benyújtania írásos kárbejelentését, melyet a biztosító az elbírálására rendelkezésre álló időtartamon belül elbírál, majd tájékoztatja Önt a döntésről. Kedvező elbírálás esetén a biztosító elindítja a díj kifizetését.

Milyen időközönként lehet intézni a befizetéseket?

Az E.ON Otthonangyal Partner szolgáltatási díját energiaszámlájával együtt, havonta számlázzák ki Önnek, így extra utánajárás és sorban állás nélkül rendezheti a balesetbiztosítás havi költségét.

Milyen esetekben kérhető a balesetbiztosítás összege?

Életünk során sajnos szembesülhetünk kivédhetetlen, kihívást jelentő eseményekkel, mint például a baleseti csonttörés, csontrepedés, baleseti rokkantság vagy szorulhatunk balesetből fakadóan kórházi kezelésre, műtétre. Ezekben az esetekben számíthat a biztosító támogatására, ami különösen sokat segíthet, ha jövedelemkieséssel is meg kell küzdenie.

Mi lehet kivétel, amikor biztosan nem fizet a biztosító?

Vannak azonban olyan esetek, amikre nem nyújt fedezetet a biztosító, például a biztosított súlyos gondatlansága vagy szándékos bűncselekménye által előidézett káreset, polgárháború, vagy foglalkozási megbetegedés. További információt a feltételekről az E.ON weboldalán talál.

Egyéni és családi csomagok: melyik éri meg jobban és miért?

Családi csomag választása esetén jóval kedvezőbb áron gondoskodhat családjáról, mint ha személyenként külön-külön kötne balesetbiztosítást családtagjai számára.

Pontosan kit biztosítanak a családi csomagok?

Az Önnel azonos állandó lakcímre bejelentett közeli hozzátartozóira, sőt élettársára is kiterjeszthető a szolgáltatás, így szerettei is élvezhetik a balesetbiztosítás által nyújtott nyugalmat és biztonságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik