Gazdaság

Két évtizede a lakosság szolgálatában: 20 éves a Provident (x)

A Provident Pénzügyi Zrt. húsz héten át izgalmas aktivitásokkal készül dolgozóinak és ügyfeleinek hazai fennállásának huszadik évfordulója alkalmából. A pénzügyi szolgáltató 2300 munkavállalójával jelentős foglalkoztatónak számít, és közösségtámogató tetteivel is nagy hatást gyakorol a társadalomra.

2001 májusában lépett piacra a Provident Pénzügyi Zrt., amely hazánk egyik meghatározó pénzügyi szolgáltatójaként szolgálja ki 230 000 ügyfelét. A jubileum alkalmából egy 20-as számot formázó logó is készült, amely a vállalat sokszínűségét, az általuk kínált lehetőségeket és a segítségükkel megvalósuló terveket szimbolizálja.

Itthon az ügyfelek 20 éve számíthatnak a Providentre, amely felelős hitelezési folyamatainak köszönhetően a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. A vállalat a személyi kölcsönök széles palettáját kínálva és a legkiválóbb ügyfélélményt nyújtva szolgálja ki ügyfeleit, akik között megtalálhatóak az átlag banki ügyfelek, valamint olyanok is, akiknek kevesebb a lehetőségük a hitelintézetek által nyújtott szolgáltatások igénybevételére.

A Provident 2300 munkavállalóval hazánk egyik nagyfoglalkoztatója. Etikus és átlátható működésének alappillére a nemek közti egyenlőségre törekvés, a tudás alapján megítélt munkavégzés, valamint a sokszínűség, 150 megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat.

A vállalat kiemelten kezeli a munkavállalók igényeit, ennek köszönhetően háromszor nyerte el a dolgozói visszajelzések alapján kiosztott Kincentric Legjobb Munkahely díjat, valamint a szakmai testületek által odaítélt Top Employer elismerést. Tavaly az Odafigyelünk Rád program segítette a kollégák fizikai és mentális jóllétét, amelynek elismeréseként a ja az Effekt 2030 díj szakmai és közönségdíjával is gazdagodott, mint a Legpéldamutatóbb Munkahely.

Felelős vállalatként a Provident számos fontos társadalmi ügyet támogat, vállalati önkéntesprogramot is működtet. 2014-ben a Figyelővel közösen megalapította a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat, amellyel példamutató tevékenységű vállalkozásokat ismernek el.

„Az elmúlt húsz évben azért dolgoztunk, hogy felelős hitelezési folyamatainkkal és fontos társadalmi ügyek felkarolásával széleskörű támogatást nyújthassunk a magyar embereknek. A következő 20 évben is célunk, hogy munkavállalóinkkal és ügyfeleinkkel karöltve az eddigiekhez hasonló sikereket érhessünk el” – mondta Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik