Gazdaság

Díjazták a Provident HR tevékenységét (x)

Idén harmadszorra részesült TOP Employer elismerésben a Provident az embereket előtérbe helyező humánerőforrás-tevékenységéért.

A Provident 20 éves fennállása óta kiemelten kezeli a munkavállalók jóllétét biztosító kezdeményezéseket. A dolgozókat előtérbe helyező stratégiájának elismeréseként adta át a díjat a független HR-tanúsító, a TOP Employers Institute a Provident számára immár harmadszor. Az Intézet globálisan vizsgálja a legjobb HR gyakorlatokat, és az elvárásoknak megfelelő vállalatokat egymáshoz mérve ítéli oda az elismerést, követelményrendszerében a pályázók teljesítményét olyan területeken hasonlítja össze, mint a tehetséggondozás, a munkaerő-tervezés, a tanulás és fejlesztés, vagy a vállalati kultúra.

A pénzügyi vállalat az elért sikerek jelentős részét elkötelezett és motivált dolgozóinak köszönheti. Rendszeres online tréningek, beilleszkedési programok, és mentális egészséget támogató kezdeményezések alapozzák meg a kollégák kiváló teljesítményét. A visszajelzések alátámasztják a programok sikerességét, hiszen az elmúlt években több, a HR tevékenységét elismerő díjat is szerzett a vállalat.

Tavaly a koronavírus-járvány következtében még nagyobb figyelmet fordítottak a biztonságos munkavégzési feltételekre. Az „Odafigyelünk Rád!” program keretében a munkavállalók védőfelszerelést kaptak, és informatikai fejlesztésekkel, valamint munkafolyamataik újragondolásával több kolléga is otthonról dolgozhatott. A program keretében továbbá a munka vagy a magánélet területén nehézséggel küzdők szakértőhöz fordulhattak.

„Hatalmas eredmény, hogy a TOP Employers Institute már harmadszorra ismerte el a munkavállalóinkért tett erőfeszítéseinket. A díj megerősít minket abban, hogy kezdeményezéseink hasznosak, előremutatóak és hogy jó kapcsolatot ápolunk nemcsak ügyfeleinkkel, de kollégáinkkal is” – mondta Kamarás Zsuzsanna, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója

Provident

Kamarás Zsuzsanna, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális HR igazgatója

„A harmadszorra elnyert TOP Employer elismerés európai siker is számunkra: a díjat Magyarországon, Romániában, Csehországban és Lengyelországban is sikerült megszereznünk. Ez egy remek visszajelzés arról, hogy valóban elkötelezettek vagyunk munkavállalóink iránt. A jó gyakorlatoknak köszönhetően egy harmonikus, összetartó és sikeres közösséget építünk, erre törekszünk majd a jövőben is” – tette hozzá Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik