MOL Limo
Gazdaság

Közösségi autómegosztó szolgáltatás a cafeteria keretből (x)

A MOL Limo már adómentes cafeteria elemként is választható!

A közösségi autómegosztás tökéletes eszköz a forgalom, a városokra jellemző zsúfoltság enyhítésére, ezzel párhuzamosan pedig a környezetre is jótékony hatással van. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi járványhelyzetben a szolgáltatás olyan alternatívát jelent a felhasználók számára, amellyel jelentősen csökkenthető a társas érintkezések száma.

A MOL Limo mintegy 3 éve indult el, és azóta is töretlenül népszerű. Ezt mi sem fejezi ki jobban, mint az, hogy a szolgáltatásnak több mint 75 ezer felhasználója van.

A Limo flottájában benzines és elektromos autók is találhatók, így a Kia Picanto, a VW up!, Mercedes-Benz A-osztály, CLA és CLA Shooting Brake alkotják a benzines flottát, a Hyundai Kona Electric, BMW i3, VW eup! és smart EQ pedig az elektromos vonalat képviselik.

MOL Limo

A MOL Limo szolgáltatási zónája 87 km2, amely a felhasználók igénye alapján folyamatosan bővül. A szolgáltatás nyár óta már a hagyományos, percdíjas bérlési konstrukció mellett kedvező áron, napi díjas bérlés keretében is elérhető. Így a felhasználók a Balatonra, a Velencei-tóra is kiruccanhatnak vagy bármilyen vidéki utazáshoz igénybe vehetik a MOL Limo autóit. Sőt, a magyar autómegosztók közül egyedüliként a MOL Limo alakított ki dedikált parkolóhelyeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.

A MOL Limo cafeteria elem jelenleg adómentes juttatásnak minősül, így azok a munkavállalók, akik jelenleg is használják a MOL Limo-t, biztosan örömmel fogadják, hogy mostantól a cafeteria keretből is igénybe vehetik kedvenc autómegosztó szolgáltatásukat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!