Gazdaság

Írtunk egy cikket arról, hogy percenként egymillióba került egy műsor, Vadai Ágnest már behívták miatta a rendőrségre

MTI/Kovács Tamás
MTI/Kovács Tamás
Igaz, a DK-s képviselő csak egy kérdést tett fel az ügyben Polt Péternek.

Még az 5 perc Angol TV-nél is drágább műsort rendelt Digitális Akadémia munkacímmel az állami Antenna Hungária a NER titokzatos üzletemberének cégétől – írtuk meg novemberben. Ez már csak azért is érdekes, mert az állami cég maga is foglalkozik műsorkészítéssel, ráadásul a megbízott Magno Studio Kft.-ről kiugró üzleti sikerein és közpénzes megbízásain kívül gyakorlatilag semmit sem lehet tudni.

Cikkünk alapján a DK-s Vadai Ágnes írásbeli kérdést tett fel, amit Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként értékelt, és a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbított. Az ellenzéki képviselő ezután idézést kapott a rendőrségtől, és kedden meg is hallgatták őt.

Vadai a Facebookon jelentkezett be, és azt mondta, 2011 óta nem járt a Gyorskocsi utcában, de most sem érti, hogy miért őt idézték be, miért nem a szerződő feleket. Elmondta, arról kérdezték több mint egy órán át, hogy honnan vannak az információi, mire ő elmondta, ami a kérdésében is szerepelt, hogy lapunk cikke alapján fordult a főügyészhez. Ezért azt javasolta a rendőröknek, hogy az Antenna Hungáriát és a titokzatos Magno Studio Kft.-t kérdezzék az ügyben.

A bűnüldöző szervek munkáját is megkönnyítendő cikkünk itt olvasható:

Kapcsolódó
Bevált a recept, újabb közpénzes műsor érkezik percenként egymillió forintért
Még az 5 perc Angol TV-nél is drágább műsort rendelt az állami Antenna Hungária a NER titokzatos üzletemberének cégétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik