Gazdaság

Egyelőre a fejetlenség uralkodik DVSC-nél

A Cívishír úgy tudja, a DVSC szombati kiesése után hétfő reggelre összehívták a debreceni fociklubot működtető cég közgyűlését. A portál emlékeztet rá, a halaszthatalan döntések mellett ez azért is fontos, mert lejár a DVSC Futball Zrt. vezetésének mandátuma is.

A zrt. igazgatóságának elnöke hétfőre a működőképesség biztosítása miatt hívta össze a közgyűlést, mert az igazgatóság, a felügyelőbizottág, valamint a cégvezető megbízatása június 30-án lejár.

A Cívishír információi szerint a közgyűlés ennek dacára elmaradt, mert a többségi tulajdonnal rendelkező Szima család nem jelent meg. A helyi hírportál külön véleménycikkben elemzi, hogy az NB I-es búcsúnak miért a többségi tulajdonos a legnagyobb vesztese, és miért nincs több pénz a Lokira „a BMW városában”.

DVSC: aki nem tud debreceniül, annak vége
Kísértetiesen hasonló helyzetben van a Loki, mint három éve. De vajon mi az oka annak, hogy a tavaly még harmadik DVSC idén a kiesés ellen küzd? Elemzés.

Kiemelt kép: Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó fordulójában a debreceni Nagyerdei Stadionban. MTI / Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik