Gazdaság

Válassz magadnak megfelelő társat a Huawei P40 sorozatból! (x)

Mindegy, mi alapján döntenél: ár, tudás, erő vagy szépség terén is széles palettát kínál a Huawei legújabb okostelefon-családja.

Van olyan, hogy nehéz elhatározni, a sokféle új okostelefonból melyiket válasszuk, hiszen rengeteg tényezővel lehet ilyenkor zsonglőrködni. Mennyi pénzünk van rá? Milyen funkciókat használunk leggyakrabban? Mennyire fontos az üzemidő? Mekkora kijelzőre van szükségünk? Ha ilyenkor elénk kerül az adott időszakban megjelent összes készülék, úgy érezhetjük magunkat, mint akit bekötött szemmel kiállítottak egy útkereszteződésbe.

Minden szinten szinte minden

Pont a fent vázolt okból döntött úgy a Huawei, hogy egy-két készülék helyett kifejezetten széles palettát kínál a legújabb P40 sorozatban és el is igazít mindenkit azok legfontosabb jellemzőivel kapcsolatban. Ezáltal tehát egy helyről, hasonló eszközök közül lehet válogatni, és csak a számunkra fontos részletekre kell jobban odafigyelnünk ahhoz, hogy könnyen dönthessünk.

Ha az ár számít leginkább, a széria belépő tagja, a Huawei P40 Lite E. A készülék a kifejezetten pénztárca-barát árcímke mellett HD+ felbontású kijelzővel és a 4000mAh kapacitású akkuval rendelkezik. Már ezen a modellen is tripla hátoldali kamerát találunk, amellyel sokféle beállítással és környezetben készíthetünk minőségi fotókat és videókat.

A Huawei P40 Lite full HD kijelzőt kapott, még nagyobb teljesítményű akku és komolyabb szelfikamera mellett, és az erősebb Kirin 810 rendszerchip is időtállóbbá teszi.

A következő lépcsőfok a Huawei P40, ahol már a csúcskategóriás Kirin 990 5G chipset dolgozik a burkolat alatt – ez a készülék azok választása, akik sokrétű feladatokra használják a készüléküket. Az erős hardver mellett a sokféle extra funkcióval felturbózott tripla hátlapi kamera már tényleg azok számára készült, akik szinte profi fotós élményre vágynak.

A P40 család csúcsán pedig a Huawei P40 Pro áll, amely nevéhez méltóan minden szinten professzionális: a nagyfelbontású OLED kijelző, a minden körülmények között kiválóan teljesítő quad hátlapi kamerarendszer, az IP68 por és nedvesség elleni védelem, a dupla előlapi kamera, a gyorstöltéssel is villámsebesen feltölthető erős akkumulátor egyaránt arra hivatott, hogy a felhasználók egy multifunkciós eszközt használhassanak életük valamennyi területén.

Egységes szoftverkínálattal mindenre képesek

Mindegyik P40 modellhez ugyanaz a szoftveres ökoszisztéma adja a megbízható és sokrétű hátteret. A Huawei Mobile Services (HMS) alá fejlesztett appok közös jellemzője, hogy kiválóan optimalizálták őket a gyártó összes készülékére, emellett minőségiek és kiemelten biztonságosak. Ezeket az AppGallery alkalmazás-áruházon keresztül telepíthetjük a telefonokra: itt tematikus csoportosításban, könnyen kereshető formában találunk meg mindent a játékoktól a legnépszerűbb, általánosan használt eszközökön át a speciális alkalmazásokig.

Egyre nagyobb a magyar fejlesztésű appok aránya a Netpincértől a hazai pénzintézetek netbankjaiig, de folyamatosan nő azoknak a nemzetközi alkalmazásoknak a köre is, amelyek magyar nyelven is használhatóak. A P40 család bármely telefonján egységes, minőséget és sokszínűséget garantáló szoftverkínálat és a család különféle modelljei, személyre szabott készüléktulajdonságokkal mindenkinek megkönnyítik a választását. Ezentúl senkinek sincs nehéz dolga kiválasztani a P40 készülékpalettából leginkább hozzá passzoló telefont.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik