Gazdaság

Nagyon gurít a Nissan! (x)

10 éves garanciacsomag jár minden új crossoverhez

Jelenleg általában 2-3 éves gyártói garanciát kínálnak az autógyártók a járműveikre még a legmegbízhatóbb, nagy márkák esetében is, de ha az alapgarancián felüli kiterjesztett – sok esetben külön megvásárolható – garanciát is figyelembe vesszük, akkor is legfeljebb 7-8 éves jótállást kaphatunk a gyártósorról frissen legördülő kocsikért. Ezért is meglepő és egyben örömteli a Nissan új programja, amely jócskán „ráígérve” a többi márkára 2020. március 3-tól 10 éves garanciacsomagot ad három típusához.

A járműpiacon egyedülállónak számító csomag egy 3 évre vagy 100 ezer kilométerre érvényes gyártói garanciát és egy további 7 éves vagy 50 ezer kilométeres kiterjesztett garanciát foglal magába minden Qashqai, új Juke és X-Trail modellhez. Bár önmagában is nagyon komoly hozzáadott értéket képvisel ez a garancia – hiszen így egy évtizedig nyugodtan autózhatunk minimális költséggel – a Nissan mégsem érte be ennyivel, és egy további vonzó kiegészítést is bevont a csomagba. Az említett crossoverek mellé ugyanis 3 alkalmas, ingyenes éves karbantartást is kapunk, tehát autónk átlagos futásteljesítmény mellett évente egyszer mindenképp profi ellátáshoz jut a szakszervizekben – természetesen kizárólag gyári alkatrészek és gyári motorolajok felhasználásával.

Többet ér az autónk

Talán nem is kell hangsúlyozni, milyen jelentős előnyt jelent ez: egyrészt a jármű fenntartásával járó kiadások nem csak tervezhetőbbek, hanem alacsonyabbak is lesznek, másrészt a kocsik piacképessége, értékállósága is nő, hiszen a garancia akkor is érvényben marad, ha a kocsit eladjuk. Egyszóval takarékosan vezethetünk egy menő crossovert, és jó üzletet üthetünk nyélbe akkor is, amikor néhány évvel később eladjuk.

Nemcsak a fenntartás, de a vásárlás is pénztárca barát, hiszen a Nissan crossoverek akár 0% kamattól elvihetők a szalonból. Emellett a havi részletek is barátságosak: már havi 33 600 Ft + ÁFA-tól a miénk lehet az új autó és a hozzá kapcsolódó nyugalmi szolgáltatáscsomag.

A Nissan diktálja a trendeket

A Nissan Jövőálló Program merész húzásnak tűnhet ma az autópiacon, de gyártóra mindig is jellemző volt, hogy nem riad meg az újításoktól. Hogy csak egyet említsünk, neki köszönhető maga a crossover kategória is, amelynek első képviselője az azóta elképesztő sikert befutott Qashqai volt. Ez az úttörő modell alapjaiban változtatta meg a vásárlók hozzáállását az autózáshoz, és közkedveltté tette a magasított, kényelmes járműveket. Ezek divatja azóta is tart, és ha ilyen „extrákkal” lepi meg vásárlóit a japán gyártó, akkor még sokáig népszerűek is maradnak.

A Nissan 10 éves garanciacsomagjáról, az ingyenes karbantartási csomagról és a kedvező finanszírozásról a https://www.nissan.hu/jovoallo weboldalon és a helyi Nissan márkakereskedésekben kaphatunk bővebb felvilágosítást.

Advertisement

Ajánlott videó

Olvasói sztorik