Gazdaság koronavírus

A koronavírus miatt lefújták az Automobil és Tuning Show-t

Habár az utolsó pillanatig reménykedtünk benne, hogy az eredetileg tervezett időpontban megtarthatjuk az idei Automobil és Tuning Show-t, a koronavírus kapcsán kialakult nemzetközi helyzet miatt, hosszas gondolkodást, az illetékes hatóságokkal, valamint kiállítóinkkal történt egyeztetést követően fájó szívvel, de azt a döntést kellett meghoznunk, hogy az idei Automobil és Tuning Show-t idén egy őszi időpontra halasztjuk

– írta az AMTS szervezőcsapata a rendezvény honlapján és Facebook-oldalán.

Az Automobil és Tuning Show a Hungexpo területén rendezett egyik legnagyobb esemény, ami évente több tízezer látogatót vonz. A rendezvényt a szervezők tájékoztatása szerint ősszel tartják majd meg, szeptember 25-27. között. A korábban megvásárolt kedvezményes – a rendezvény bármely napján felhasználható – belépőjegyek az őszi rendezvényre is érvényesek lesznek.

A szervezők közölték továbbá:

A vírust és a terjedését illetően jelenleg napról napra változó helyzetben nem tehetjük ki sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat egy esetleges fertőzésveszélynek, melyet nemzetközi tömegrendezvényként – ahová több mint 16 országból érkeznek mind látogatók, mind kiállítók – nem tudunk kontrollálni. Szervezőként, az AMTS-en résztvevő több tízezer látogatónk, valamint minden egyes kiállítónk egészségéért felelősséggel tartozunk, ami minden más szempontot felülír.

Kiemelt kép: Érdeklődők a budapesti Hungexpón rendezett AutoMobil és Tuning Show-n 2019. március 22-én. (MTI/Mónus Márton)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik