Gazdaság

Leállt a Budapest Bank kártyás rendszere

Frissítés: kedd délelőtt 9 óra tájban a Budapest Bank azt írta lapunknak, hogy „2019. december 2-án délután technikai okokból valóban elutasításra kerülhettek a bankkártyás tranzakciók – ide értve a kártyás vásárlást, valamint készpénzfelvételt is –, azonban ez mindössze a Budapest Bank ügyfeleinek egy kis részét érintette. A hibát a bank munkatársai késő estére elhárították, az érintett ügyfelek ismét a megszokott módon használhatják bankkártyáikat. Az okozott kellemetlenségért ügyfeleink szíves elnézését kérjük.” Ugyanakkor olvasóink visszajelzései alapján még kedd reggel is akadozott a rendszer és a karbantartási üzenet is kint volt a honlapon.

A Budapest Banknál nem működik a kártyás rendszer, nem lehet készpénzt sem felvenni – írta egy olvasónk hétfőn kora este. Olvasónk felhívta az ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták neki, hogy a hiba minden ügyfelet érint, de keddre kijavítják.

A bank honlapján olvasható üzenet szerint a Budapest Bank bankkártyáinak használata során átmeneti problémák léphetnek fel, amelyek érinthetik a vásárlási és készpénzfelvételi tranzakciókat is.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi/Jászai Csaba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik