Gazdaság

Esernyőt, hátizsákot sem lehet bevinni az új Puskás Arénába, ahol nem lehet készpénzzel fizetni

Lehet, hogy többeknek nem csak az fog bosszúságot okozni pénteken, az új Puskás Aréna megnyitása napján, hogy a környéken kora délutántól lezárások lesznek, nem lehet parkolni. Az új stadionban nem lehet készpénzzel sem fizetni – erre hívják fel a figyelmet a Facebook-oldalukon.

A gyorsabb kiszolgálás érdekében a helyszínen kiváltható arénakártyával (HelloPay-kártya), érintéses bankkártyával vagy arra alkalmas mobiltelefonnal lehet majd fizetni az aréna teljes területén.

Az MLSZ pedig azt írja, hogy biztonsági okokból senki nem hozhat be nagy (A4-s méretnél nagyobb) szatyrot, hátizsákot. Sőt, esernyőt, profi fényképezőgépet sem lehet bevinni a stadion területére. Eső esetén az esőkabátot javasolják.

A Stefániához és a Dózsa György úthoz közel két-két csomagmegőrző konténer lesz felállítva, amelyek ingyenesen igénybe vehetők.

☝️Van benne szó lezárásokról, készpénzmentességről, a repoharas rendszerről, arról, hogy a Puskásba hátizsákot nem fogsz…

Közzétette: Puskás Aréna – 2019. november 13., szerda

Kiemelt kép: Budapest, 2019. november 8. A 68 ezer nézõt befogadó új Puskás Ferenc Stadion esti kivilágításban. 2019 november 15.-én este Magyarország–Uruguay mérkõzéssel és Gera búcsúztatásával nyitja kapuit a Puskás Aréna. MTVA/Bizományosi: Róka László 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik