Gazdaság

1 milliós jutalék 1 sikeres match-ért? (X)

Te is ajánlottad már ismerőseidet állásokra? A Talentuno-n ezzel te leszel a legjobb fej ismerős, és egymilliót is kereshetsz!

A tehetséges munkaerő soha nem képviselt akkora értéket, mint napjainkban, a munkavállalóknak áll a világ. A cégek nem csak őket fizetik meg, hanem ezzel párhuzamosan az őket beajánló fejvadászok is egyre többet kereshetnek. A Talentuno nevű magyar startup a tömegek kezébe adta a lehetőséget létrehozva a platformot, ahol bárki lehet fejvadász, és most akár több milliós jutalékokat is bezsebelhet!

A munkavállalóknak áll a világ

A nyugat felől érkező új munkavégzési trendek, mint például a 6 órás munkanap, a home office, vagy a törzsidő bevezetése hazánkban is hódítanak. Ezek az új humán igényekre jelentenek reakciót. Emellett egyre többen jutnak el arra a pontra, hogy egyszerűen nemet mondanak a munkahely intézményére és freelancer-ként értékesítik tudásukat és tehetségüket. A kreatív szakmában régóta alap a szabadúszás, de ma már egy tradicionálisabb munkakörnyezetként értelmezett SSC sem teheti meg, hogy favágókét tekintsen az iroda emberére.

Éppen ezt a hullámot lovagolja meg a Talentuno startup a toborzás területén. Térben és időben is abszolút szabadságot ad a crowdsourcing modellre építő koncepció. A Talentuno a jövő toborzási platformja, tulajdonképpen a recruitment iparág Uber-e, vagy Airbnb-je, ha úgy tetszik. Szinte mindenki ajánlotta már be ismerősét egy-egy állásra. A Talentuno ennek az online változata. A koncepció lényege, hogy bárkiből lehet MatchMaker, azaz szabadúszó fejvadász. Nincs szükség semmi másra, csak a kapcsolati hálódra és persze egy okostelefonra, vagy a laptopodra. A Talentuno-n a legmenőbb állásokból válogathatsz, és ha úgy érzed, hogy valamelyik pozíciót pont az egyik ismerősödre szabták, feltöltöd a CV-jét, és ajánlasz neki egy hozzáillő állást.

Mennyi az annyi?

A történet csattanója, hogy sikeres elhelyezés után jutalékot kapsz, sőt most akár 1 millió forintot is bezsebelhet az a MatchMaker, akinek a jelöltje kiválasztásra kerül! Tegyél egy próbát!

Az elhelyezésekért több százezres jutalékok kifizetése egy hosszabb folyamat eredménye, hiszen a jelöltednek a legjobbként kell kikerülnie a kiválasztási folyamat végén. De most új funkcióval bővült a rendszer, garantált jutalék üti a markod, ha rápörögsz a diplomás önéletrajzok feltöltésére! Így akár egy héten belül fixen 2000-4000 Ft-ot kaphatsz, már egy darab feltételeknek megfelelő önéletrajzért is!  Fejleszd a kapcsolati hálód és légy részese te is a toborzás forradalmának!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik