Gazdaság

Régi magyar márkákkal találkozhat újra a boltokban

bevasarlokosar(210x140)(1).jpg (vásárló, bevásárlókocsi, )
bevasarlokosar(210x140)(1).jpg (vásárló, bevásárlókocsi, )

Hét év után újraindult az egykori állami piszkei papírgyár által felfuttatott és évtizedekig piacvezető Crepto márkájú toalettpapírok, Szilvia papírtörlők és Nárcisz papír zsebkendők gyártása. A Magyar Piszke Papír Kft. további öt új háztartás-higiéniai papírtermékkel rukkolt elő, a teljes palettát pedig 14-re kívánják bővíteni a közeljövőben, írta a Napi.hu.

Mindez úgy derült ki, hogy a cégközlöny lehozta, Magyar Piszke Papír Kft.-re nevezte át Bodrogai Ferenc a tulajdonában lévő Nord Paper Kft.-t. A portál megkeresésére az üzletember közölte: a lépés azt jelenti, hogy vállalkozásával Magyarország jól ismert márkáival tér vissza a lakossági piacra.

Az új Creptók például heteken belül papírdobozban, papírcsomagolással kerülnek piacra, mert hogy a 80-as években szintén ilyen formában árulták őket.

A Magyar Piszke Papír Kft. nem akar, de nincs is lehetősége olyan pozíciót megcélozni a piacon, mint amilyennel korábban rendelkezett. A társaság új termékeinek kilós ára némileg alatta lesz a piacvezető multik árainak – a középkategória felső részét célozzák meg az összes termékkör vonatkozásában.

Kiemelt kép: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik