Gazdaság

Az év egyik legszórakoztatóbb tévéadása lett, ahogy a jobbikos összecsap a Hír TV-s műsorvezetővel

Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselőt  és a párt szóvivőjét először hívták be a Hír TV-be szerda este azóta, hogy Simicska Lajostól átvette a tévét egy kormánypárthoz hűséges tulajdonosi kör. A képviselő ezt azzal hálálta meg, hogy élő adásban perceken át osztotta Orbán Viktort, a Hír TV-t, és a műsorvezető Szentesi Zöldi Lászlót, aki ezt látványosan nehezen viselte.

Jakab azzal kezdte a produkciót, hogy ledobta a zakóját, ami alatt csak egy EZ A TÉVÉ HAZUDIK feliratú póló volt.

Ha nincs valakinek ideje végignézni az egyébként fergeteges 11 és fél percet, akkor íme írásban a legjobb részek:

  • „Egy kicsit dőljön hátra. Hogy is hívják önt?” – kérdezte Jakab Szentesi Zöldit, aki erre azzal reagált zavara után, hogy: „Legyen szíves fejezze be ezt a műsort!”
  • Ezután Jakab levegőnek nézte a műsorvezetőt, és egyenesen a miniszterelnökhöz kezdett beszélni a kamerába: elmondta azt az öt pontot, amit ellenzéki képviselők a közmédiába szerettek volna beolvastatni – sikertelenül.
  • Szentesi Zöldi egy ponton az abszurditásig idegesítette magát, és megkérdezte Jakabot, hogy elszavalja-e Az anyám tyúkját tízezer forintért, amit Jakab elutasít azzal, hogy ő nem fideszes, nem pénzért csinál dolgokat.
  • Szentesi Zöldi azt is mondta, hogy Jakab megsértette a „vendégjogot”, és el kellene hagynia a stúdiót, ha hazudik a Hír TV, de Jakab csak folytatta a műsort.
  • Szentesi Zöldi egy félmondatába kapaszkodva Jakab Péter kimondta 2018 egyik legjobb mondatát:

Ne haragudjon már, de magyar dolgozókat ne hasonlítson koalákhoz!

Jakab a műsorvezető gyurcsányozását azzal hárította, hogy ha elszámoltatta volna a Fidesz Gyurcsány Ferencet, akkor nem vele kellene tüntetnie. Szenetesi Zöldi szerint ugyanis „kommunista logika”, hogy a Jobbik Gyurcsánnyal tüntet, és ezt azért tudja jobban, mert idősebb, mint Jakab.

Kiemelt kép: Hír TV/YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik