Gazdaság

Rabokkal építtetik azt a komoly építményt, amelyre mászva kampányolt Orbán Viktor

Még a tavaszi választási kampányban híresült el Orbán Viktornak az a videója, amelyben kiment Tompára a magyar-szerb határra, felmászott egy fatoronyba, olyasmibe, ami csak egy kicsit más, mint egy vadászles. Ennél csúszásgátlóval van bevonva a kerítés, és van egy átlátszó plexi az őrtoronyban, hogy ne verjen be az eső.

Az ilyeneket a jövőben már a rabokkal építteti és javíttatja a magyar állam. A Belügyminisztérium rendelettervezete (amely felkerült a kormány oldalára) szerint a szaknyelven magasfigyelők és az esőbeállók javítása, karbantartása is a bebörtönzöttek feladata lesz.

De nem csak ezen dolgoztatják a fogvatartottakat. Már a börtönöket is ők fogják felépíteni, a földmunkától a falak felhúzásán át a festésig és burkolási munkákig bezárólag mindent velük végeztetne a kormány – vette észre a napi.hu.

Visszakanyarodva, a cikk elején említett elhíresült videóban miközben épp felmászik Orbán a fatoronyba, az alatt ő maga mondja:

Saját szemeimmel láthattam, hogy ez egy komoly építmény, a világ bármely országa megirigyelhetné. Képes arra, hogy fizikai erőszak nélkül is megvédje Magyarországot.

Minden bizonnyal az egész határkerítés-rendszerre értette ezt, de pikáns, hogy egy vadászlesnél valamivel komolyabb építményre mászva hangzik el mindez.

Itt a videó:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik