Gazdaság

Az Unicreditnél allianzos és a generalis biztosításokat is lehet majd kötni

Az UniCredit ma bejelentette, hogy exkluzív stratégiai partneri megállapodásokat írt alá az Allianz és a Generali biztosítókkal magánszemély és kkv-ügyfeleknek kínált biztosítási termékek forgalmazására. Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában él majd a lehetőség.

A hosszú távú együttműködéseket, amelyek az UniCredit erős régiós üzleti franchise-át kombinálják a partnerek nagy biztosítási szakértelmével, fokozatosan vezetik be – a helyi szabályzásoknak megfelelően. Alapjuk az Allianz esetében élet- és nem-életbiztosítási termékek, a Generalinál pedig hitelbiztosítási termékek.

Reményeik szerint ezek a megállapodások tovább erősítik az UniCredit jelenlegi közép- és kelet-európai bankbiztosítási tevékenységét. Emellett a várakozások szerint szinergiákat is létrehoznak majd a továbbfejlesztett és egyedi kereskedelmi stratégia segítségével, széles körű termékpalettát kínálva az UniCredit erős növekedési potenciállal rendelkező régiós ügyfeleinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik