Gazdaság

Külföldön futtatott prostituáltakból élt fényűző életet a nyíregyházi pár

A nyíregyházi rendőrök üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság bűntette miatt nyomozott a 36 éves Á. Róbert és élettársa, a 35 éves B. Mónika ellen, írja a police.hu.

A nyíregyházi pár a megalapozott gyanú szerint anyagi haszonszerzés érdekében több nő részére rendszeresen szervezett utazásokat és szállást nyugat európai országokba az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy ott idegen férfiak számára anyagi ellenszolgáltatásért nyújtsanak szexuális szolgáltatást.

police.hu

A férfi és a nő biztosította annak lehetőségét, hogy a beszervezett nők külföldiekkel anyagi ellenszolgáltatásért teremtsenek nemi kapcsolatot. A megkeresett pénzt át kellett adniuk a gyanúsítottaknak.

Á. Róbert és B. Mónika a pénzt fényűző életük megteremtésére és fenntartására költötte. A rendőrök lakhelyükön lefoglaltak egy Audi A6-ost, egymillió forintnak megfelelő valutát és arany ékszereket.

police.hu

A párt augusztus végén fogták el, majd őrizetbe vették őket. Ezek után előzetes letartóztatásba kerültek, az eljárás során elfogták az a 23 éves nyíregyházi férfit is, aki a nők külföldre utaztatásában, elszállásolásában, valamint felügyeletükben is közreműködött.

A férfi testvérét pedig azzal gyanúsítják, hogy több 18 év alatti lányt kényszerített prostitúcióra Nyíregyházán. Az általa uralt útszakaszon csak a „saját lányai” dolgozhattak, a többiektől rendszeresen helypénzt szedett be.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik