Gazdaság
Budapest, 2017. szeptember 7.
Orbán Viktor miniszterelnök (j), Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke (k) és Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) fõtitkára, a KAVOSZ felügyelõbizottságának elnöke (b) a KAVOSZ Zrt. 100 millió, 15 év, 250.000 Széchenyi Kártya ünnepségén a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Bank Centerben lévõ konferenciatermében 2017. szeptember 7-én. A jubileumi, 250 ezredik Széchenyi Kártya kilenc fajtáját Orbán Viktor miniszterelnök adta át a cégek képviselõinek.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

VOSZ: vita nincs, muszáj a létszámleépítés a közszférában

24.hu
24.hu

2017. 12. 08. 13:51

Korábban a témában:

Írtuk, hogy nemcsak az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülést (ÉSZT) és tagjait, hanem az összes magyar közszolgálatban dolgozót megsértette az ÉSZT szerint a negyedik leggazdagabb magyar.

Budapest, 2017. december 1.
Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke beszédet mond a szervezet tizenkilencedik alkalommal megrendezett Vállalkozók napja ünnepségén a fõvárosi Müpában 2017. december 1-jén.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Ki a kolonc? Berágott az ÉSZT Demjánra
Az összes magyar közszolgálatban dolgozót megsértette szerintük a milliárdos.

Arra céloztak, hogy Demján Sándor  a vállalkozók napján kijelentette: a közszférában dolgozók csak koloncok a társadalom nyakán, és miattuk fog elbukni Magyarország. És jelezte, 350 ezer közszolga elbocsátását tartaná szükségesnek. Aztán ismét az ÉSZT lépett ringbe, és nyílt levelet küldött Demjánnak, melyben többek között nyílt vitára hívta az egyik leggazdagabb magyart, a VOSZ elnökét.

Válaszul is nyílt levél érkezett, a melyben (Demján helyett a VOSZ főtitkára, Dávid Ferenc) fejti ki, miért is tartják túlméretezettnek a központi igazgatást, amit mint hangsúlyozzák, mindnyájunknak kell eltartani. Magyarázattal is szolgáltak arra, mi lehet emögött, és jelezték, az egyetlen megoldás a racionális létszámcsökkentés lehet. Szerintük vitának nincs helye.

Kiemelt kép: MTI / Koszticsák Szilárd

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Szeged, 2018. szeptember 4.
Farkas Pál szobrászművész alkotása, Semmelweis Ignác szobra a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának kertjében 2018. szeptember 4-én, a szoboravató napján.
MTI Fotó: Rosta Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.