Gazdaság

Megint idős embereket próbálnak átverni a Tigáz nevével

tigáz (tigáz, gáz, )
tigáz (tigáz, gáz, )

A ”trükkös szakemberek” nem adják fel. Idén már nem az első alkalommal próbálkoznak a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, a társaság megbízottainak adva ki magukat – figyelmeztet a cég közleménye.

Ezúttal gázkonvektorok EU szabvány szerinti  vezetékcseréjét ajánlják túlárazottan, elsősorban idősebb lakossági felhasználók részére, melyre előleget vesznek fel tőlük.

A TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A cég munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

A cég arra kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Amennyiben visszaéléseket tapasztalnak, kérjük, forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék ügyfélszolgálaton a következő telefonszámon: 06 (80) 180-380.

tigáz (tigáz, gáz, )
Csalók garázdálkodnak a Tigáz nevében
Már több tízezer forintot kicsaltak a gyanútlan fogyasztóktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik