Gazdaság

Online piac nyílt Hajdúnánáson

Online piac nyílt Hajdúnánáson, ami azt jelenti, hogy mostantól kényelmesebben, gyorsabban, és anélkül vásárolhatnak a helybéliek, hogy le kellene cserélniük utcai ruhára a kedvenc otthoni melegítőjüket, vagy fel kellene állniuk a kényelmes kanapéról.

Persze nem kell, hogy mindig a kényelem uralja vásárlási szokásokat, de sosem árt, ha van egy gyors megoldás, ami megkönnyíti az életet – jegyzik meg közleményükben. A helyi családanyák és háziasszonyok rengeteg időt spórolhatnak meg a Nánási Portéka Piac szerint az új lehetőséggel. Azt ígérik, nekik, hogy településük legfinomabb, helyi alapanyagokra épülő házias ízvilágú termékei érhetőek el a neten.

Különböző sonkákat, kolbászokat, szalonnákat, tőkehúsokat, savanyúságokat, zöldségkrémeket és lekvárokat lehet vásárolni az új felületen. A későbbiekben pedig bővülhet a termékkínálat is, így hamarosan tejtermékeket, szörpöket, sőt kézműves termékeket is beszerezhetőek majd a webshopból.

A rendeléseket minden héten szerdán éjfélig lehet leadni, a szállítás pedig pénteken történik, díjmentesen, a Tartósító Szövetkezet munkatársai jóvoltából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik