Gazdaság
Budapest, 2016. szeptember 10.
Megújított húszezer forintos bankjegyek részlete. Magyarország ma is hivatalos fizetõeszközét, a forintot, 70 évvel ezelõtt, 1946. augusztus elsején vezették be. A pengõt felváltó új pénz nevét I. Károly történelmi aranyforintjáról kapta.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Ömleni fog az uniós pénz idén

24.hu
24.hu

2017. 01. 04. 15:46

Lázár már többször is elmondta, hogy az összes pályázatot ki kell írni idén március végéig, a szakértők szerint viszont ennél több idő kell majd. Magyarország 2014 és 2020 között összesen 34 milliárd eurót oszthat el.

Az önerővel együtt 12 ezer milliárd forintról van szó

– írja a napi.hu. A kormány tervei szerint idén 2500 milliárdot folyosít a jogosultaknak, amíg tavaly körülbelül 1962 milliárdot kaptak az uniós projektek végrehajtói.

A legnagyobb nyertesek a kis- és középvállalkozások, akiknek 740 milliárd ütheti a markát idén. Arról nem is beszélve, hogy ebből 580 milliárd vissza nem térítendő támogatás, 170 milliárd pedig kedvezményes hitel.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.