Gazdaság
ügyfélszolgálat (ügyfélszolgálat, )

Hiánypótló SSC-képzés indul

24.hu
24.hu

2016. 09. 26. 15:47

Korábban a témában:

Az SSC szektor és a jelentkezők részéről is megkülönböztetett figyelem kíséri az Edutus Főiskolán szeptember 30-án Budapesten induló egyéves SSC specialista szakirányú továbbképzést. A Főiskola a programot az SSC Heroes szakmai támogatásával és piacvezető nemzetközi szolgáltató-központok bevonásával valósítja meg.

A képzésbe bekapcsolódó vállalatok a BT, GE, Mylan, TATA és a Viacom szakemberei a szolgáltató-központok folyamataival, a nemzetközi vállalatok működésével, a legelterjedtebb vállalatirányítási rendszerekkel, és elengedhetetlen interkulturális
konfliktuskezelő gyakorlatokkal ismertetik meg a hallgatókat.

A szervezők év elején ’Építs karriert nemzetközi szolgáltató-központokban!’ workshop keretében hirdették meg a képzést, amely mára a vállalati szakemberek, az SSC Heroes és a főiskolai professzorok közös munkájának eredményeképpen komplex, gyakorlatias, az üzleti életben legfontosabb szakmai ismeretek és személyes képességek elsajátítására ad lehetőséget.

Komoly hiány van a szakemberekből

A nemzetközi szolgáltató-központok (SSC) világa komoly munkaerőhiánnyal küzd, de a vállalatok szigorú felvételi rostáján csak a felkészült és megfelelő szaktudású jelentkezők mennek át. Ugyanakkor sok olyan fiatal él ma Magyarországon, akiknek nyelvtudása megvan az elhelyezkedéshez, de szakmai ismereteik hiányosak.

Sokan közülük szívesebben maradnának itthon, és helyezkednének el egy kihívásokkal teli, ugyanakkor kiemelkedő jövedelmet biztosító, stabil munkahelyen, mint hogy külföldön próbáljanak szerencsét. Az SSC specialista képzés ezen fiataloknak segít szakmai ismereteik bővítésében és felkészíti őket arra, hogy szolgáltató-központokban dolgozzanak. A képzést sikeresen elvégzők elhelyezkedését az SSC Heroes segíti.

A képzés első alkalommal indul, mégis gyorsan betelt az induló csoportlétszám, köszönhetően az aktív vállalati részvételnek, amely a nyugati országokban jól bevált gyakorlatot követi. A felsőoktatás és a vállalati szféra hatékony együttműködése nélkül ma már nincs piacképes tudás és diploma. A képzés szervezői bíznak abban, hogy egy olyan példaértékű együttműködést indítottak el, amelyet hamarosan más közép- és felsőoktatási intézmények is követni fognak

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2018. december 12.
Burány Sándor és Mellár Tamás, a Párbeszéd képviselői, Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő, Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője, Bősz Anett független képviselő, Gurmai Zita szocialista képviselő, Szél Bernadett független képviselő, Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő és Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője (b-j) elállja a házelnöki pulpitusra vezető lépcsőt az Országgyűlés plenáris ülésének kezdete előtt 2018. december 12-én.
MTI/Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.