Gazdaság

Saját kaszinócégének ügyvezetője lett Andy Vajna

24.hu
24.hu

2016. 09. 20. 07:42

Eddig egy bizalmasa vezette a kft-t.

„Munkát vállalt” saját kaszinójában Andy Vajna – írja a Világgazdaság. A kormánybiztos hat év után újra ügyvezetőként irányítja a Las Vegas Casino Játékkaszinó Üzemeltető Kft-t, amit eddig bizalmasa, Török Judit vezetett.

Ez a cég kapta meg a fővárosi kaszinókoncessziókat, lényegében az egész budapesti piacot. Tavaly a kft. megduplázta nyereségét, és 6,1 milliárd forint osztalékot termelt Vajnának, pontosabban a luxemburgi bejegyzésű anyavállalatnak, a Las Vegas S.a.r.l.-nek.

Ugyanehhez a luxemburgi anyacéghez tartozik a Magyar Broadcasting Co. Kft. is, amelyen keresztül Vajna megszerezte a TV2-t – emlékeztet a lap.

Az Andy Vajna kommunikációs ügyeiben eljáró ügynökség cikkünk megjelenése után ezt küldte szerkesztőségünkbe:

Andy Vajna nem vállalt munkát a kaszinóban, a kaszinó vállalkozásokkal kapcsolatos személyes közreműködése ügyvezetői kinevezésével nem változik,  Török Judit továbbra is a vállalat ügyvezetője. A cikk állításával ellentétben az AV Investments S.á.r.l.-nak a Magyar Broadcasting Kft.-hez, illetve a TV2-höz nincs köze.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.