Gazdaság

Állami díjeső hullott az állami médiára

A Magyar Termék Nagydíj pályázaton értékelték őket.

Elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) több műsora, az M1 aktuális csatorna sajtóköveti nívódíjat kapott. Az elismeréseket kedden a Parlamentben vehették át a kitüntetettek – adta hírül az MTI.

Az M1 aktuális csatorna alkotógárdáját Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíjjal tüntették ki. Az elismerést Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke adta át Gyukity Istvánnak, a csatorna igazgatóhelyettesének. Sajtóköveti nívódíjat kapott a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. alkotógárdája is.

Elismerésben részesült az MTVA Nemzetiségi, Külhoni és Kiemelt Projektek főszerkesztősége Jónak lenni jó! című jótékonysági kampány- és egész napos műsorfolyama, az MTVA Oxigén című környezetvédelmi rádiós műsora. A Film-Art Stúdió Kft. által készített Magyar Krónika heti kulturális magazinműsor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát.

Az Oxigén elismerését Barna Bence, a WMA Média Kft. ügyvezetője, a Jónak lenni jó! műsor díját Siklósi Beatrix, a nemzetiségi, külhoni és kiemelt projektek főszerkesztője vette át Kara Ákostól, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkárától és Keszthelyi Nikoletta fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkártól. A Magyar Krónika című heti kulturális magazinműsor elismerését Csőre Gábor színművész, a magazin műsorvezetője vette át.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik