Gazdaság
tesco (tesco)

Stratégiai együttműködést kötött a Tesco és a Waberer’s

24.hu
24.hu

2016. 09. 01. 11:54

Korábban a témában:

A Tesco és a Waberer’s-Szemerey a mai napon bejelentette stratégiai együttműködését, amelynek keretében a jövőben a Waberer’s-Szemerey látja el az áruházlánc magyarországi áruszállítási feladatait. A hosszú távú együttműködés mind a Tesco gyáli, mind a herceghalmi logisztikai központ szállítmányait érinti.

Az együttműködés része annak a folyamatnak, amelynek célja, hogy a Tesco egyszerűsítse és hatékonyabbá tegye a bolti áruszállítást.

Egyetlen új csapatban

Ennek szervezésére egyetlen, új csapatot alakított ki, illetve megállapodást kötött a Waberer’s-Szemerey-vel. Ennek értelmében a Waberer’s-Szemerey látja el azokat a feladatokat, amelyek eddig a Tesco saját áruszállítási csapatának hatáskörében voltak. A megegyezés kiterjed arra is, hogy a Tesco korábbi munkavállalóinak a foglalkoztatási feltételei változatlanok maradjanak, beleértve a fizetések színvonalát is.

Az együttműködés keretében az eddig a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. személyi állományába tartozó gépjárművezetők, tolatómunkások és áruszállítási karbantartók a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. alkalmazásában folytatják munkájukat, ahol garantálják a munkakörük megtartását, illetve a munkaviszony feltételeinek megőrzését.

Pálinkás Zsolt, a magyar Tesco működési ügyvezető igazgatója a stratégiai megállapodás kapcsán hangsúlyozta: A Waberer’s-szel folytatott együttműködésnek köszönhetően a jövőben is arra összpontosítunk, hogy napról napra többet nyújtsunk a vásárlóknak. A stratégiai megállapodás lehetővé teszi, hogy kiaknázzuk a Waberer’s szakértelmét és az együttműködés szinergiáit. A megállapodás részeként, minden érintett Tesco-munkatárs a Waberer’s kötelékében folytatja pályafutását. Köszönöm munkatársaink eddigi elkötelezettségét és örömmel tekintek a további közös munka elébe.

Ifjabb Szemerey Lóránd, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. szállítmányozási és fuvarozási igazgatója a megállapodást méltatva rámutatott arra, hogy a partnerség lehetővé teszi a Tesco és a Waberer’s-Szemerey számára egyaránt piacvezető pozíciójuk további erősítését Magyarországon.

Szüntelenül törekszünk a folyamatos fejlődésre és innovatív működésre. A siker eléréséhez elengedhetetlen a tapasztalt és a képzett emberi erőforrás, ezért folyamatosan teremtünk új munkahelyeket, miközben megőrizzük a régieket is. Örömünkre szolgál, hogy hamarosan üdvözölhetjük a Tesco ezen szegmensében dolgozó kollégákat a Waberer’s-Szemerey-nél – mondta végezetül ifjabb Szemerey Lóránd.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Apa lesz Tabáni István

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.