Gazdaság

A CBA-alapítók új internetes céget gründoltak

cba (cba)
cba (cba)
Kapcsolódó cikkek

A CBA 2013 elején vágott bele az online kiskereskedelembe, és a City Food Euro Kft. számai alapján évről évre növekvő árbevételt és nyereséget ért el. Most új céget alapítottak a CBA tulajdonosai Online Príma Hungary Kft. néven – adta hírül a vg.hu.

A név alapján az új társaság a magyar élelmiszerlánc webáruházához kapcsolódhat. Az új cég neve ugyanis megegyezik a bolthálózat webáruházának nevével, az Onlineprima.hu-val.

A kulcsszereplők mind benne vannak

A webáruház üzemeltetője – honlapja szerint – egyelőre a City Food Euro Kft., melynek többségi tagja Viszokay Árpád, a CBA központi cégének résztulajdonosa és igazgatósági elnökhelyettese, akinek az új cégben is van tulajdonrésze. Akárcsak a CBA többi kulcsszereplőjének, Baldauf Lászlónak, Breier Lászlónak, Gyelán Zsoltnak, Dienes Zoltánnak, a Lázár testvéreknek és Krupp Józsefnek, akik szintén cégeiken keresztül kapcsolódnak az új vállalkozáshoz.

Bejegyzett tevékenységei alapján a lap valószínűsíti, hogy az Online Príma Hungary Kft. nem váltja le az eddigi üzemeltetőt, inkább bekapcsolódik az internetes szolgáltatásba. Az új cég főtevékenysége a világhálóportál-szolgáltatás, egyéb tevékenységei ugyancsak az IT-t, illetve a kommunikációs területet érintik.

A CBA-nál üzleti titokra való hivatkozással elzárkóztak a lap kérdései elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik