Gazdaság

Tízmilliós luxusmotorcsónakot rendelt egy magyar, mert jó árban volt

motorcsónak (motorcsónak, )
motorcsónak (motorcsónak, )
Leszállította az Extreme Digital a Black Friday-en vásárolt tízmillió forintos motorcsónakot.

A ZAR 59 Sport Luxury motorcsónak a vizek Ferrarijának számít: a tízmillió forintos hajót még a tavalyi Fekete Pénteken beszerzési áron rendelhette meg vásárlója. (A luxusmotorcsónak 25 százalék kedvezménnyel került tavaly a fekete pénteki katalógusba.)

A tizenegy személyes hajót egyedileg gyártották le Olaszországban, első próbaútját pedig Kismarosnál tette a Dunában a luxusmotorcsónak.

hajó

Még a webáruház sem számított rá, hogy Fekete Pénteken megveszik

Az volt a célunk, hogy a lehető legérdekesebb termékeket tegyük elérhetővé a Black Fridayen, de igazából nem tartottuk valószínűnek, hogy valaki impulzusvásárlóként tényleg megrendel majd egy felső kategóriás motorcsónakot – mondta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója.

Egy hazai internetes vásárló mégis lecsapott a termékre – ráadásul végül a meghirdetett típusnál fejlettebb hajót választott, de a Black Fridayen meghirdetett kedvezményt a végül kiválasztott, mintegy tízmillió forintos modellre is biztosította számára a motorcsónakok hazai forgalmazója, a Turkey Kft.

Nem akart hajót venni, de jó áron volt

A hajó tulajdonosa egyébként nem tervezett hajóvásárlást, az akcióról fiától értesült, és mivel sürgetett az idő, fél óra alatt kellett döntenie a vásárlásról.  A hajót azóta is jó vételnek tartja, mert jelentős összeget spórolt meg azzal, hogy az akciós napon klikkelt a rendelés gombra.

Tervei szerint a Dunán, a Tiszán, és az Adrián fogja majd használni a hajót családjával. Korábban egyébként csak egy jet ski-je volt, bár sokszor bérelt motorcsónakokat  kirándulások alkalmával.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik