Gazdaság

Most vasárnap ismét vásárolhatunk!

Nosztalgikus lesz a hétvége, hiszen a már megszokott zárt ajtók helyett több helyen is nyitott fotocellás ajtókat találhatunk. A Húsvétra való tekintettel néhány multi úgy döntött, hogy március 20-án használja ki az évi egy vasárnapi nyitva tartás lehetőségét.

A törvény öt vasárnapon engedélyezi a nyitva tartást, ebből négy az adventi időszakra vonatkozik. A maradék egy napot most hétvégén játssza ki többek között a Penny Market a Spar Magyarország, de még a Premier Outlet is.

A Penny Market üzletei speciális ajánlatokkal, valamint külön erre a napra létrehozott kuponakcióval várják a vásárlókat március 20-án 7-20 óráig. A Spar Magyarország 27 Interspar hipermarketet nyit ki. Az Auchan-nak öt üzlete: a fóti, a maglódi, a miskolci, a törökbálinti és az óbudai lesz nyitva. A CBA lánc vasárnap is nyitva tartó üzleteinek listáját pedig itt találja.

A Premier Outlet is kinyitja boltjait most vasárnap, a már hagyománnyá vált tavaszi Vásárlási Maratonra. Megkérdeztük még a Tescót, náluk most vasárnap kizárólag a két Shell töltőállomáson (Budaörs és Haller utca) üzemelő expressz üzletek lesznek nyitva.

Ha az összes bolt vasárnapi nyitva tartása érdekli, akkor pedig szokás szerint a Mindenár.hu-n tájékozódhat majd.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik