Gazdaság

Féláron hirdetik Vitézy becsődölt Helyi Témájának védjegyeit

Már 414,2 millió forintért is megválna a Helyi Témát korábban kiadó cég, a felszámolás alatt álló Théma Lapkiadó Kft. négy védjegyétől a felszámoló.

Újra meghirdetik, de már csak féláron a Helyi Téma című egykori laphoz kapcsolódó védjegyeket, miután a decemberi pályázaton senkinek sem kellettek – írja a hvg.hu az Elektronikus Értékesítési Rendszerben megjelent pályázat alapján.

A védjegyek (HETI Téma, HELYI Téma, Helyi Téma és Théma) megszerzésére február 22-e és március 8-a között lehet majd pályázatot benyújtani. Decemberben még kétszer ennyiért, 828,4 millióért hirdették meg őket, de az a pályázat eredménytelen lett, mert nem jelentkezett senki.

Korábbi piaci pletykák szerint a tavaly befuccsolt, 2004 óta megjelenő Helyi Téma iránt a Századvég is érdeklődött, de hvg.hu-nak akkor századvéges és fideszes források azt mondták, a bevásárlásnak már márciusban minimális volt az esélye.

A lap egyébként a miniszterelnökkel távoli rokonságban álló Vitézy Tamás milliárdos üzletember érdekeltségébe tartozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik