Gazdaság

A kormány százmilliókat tolt a TV2-be

Tavaly a Miniszterelnökség és az NGM 375 millió forint értékben kötött műsorszámok előállítására és sugárzására szerződéseket a TV2 Média Csoport Kft.-vel.

A kormany.hu-n elérhető szerződéses adatok szerint a Miniszterelnökség tavaly júniusban két szerződést kötött a TV2 Média Csoport Kft.-vel műsorszámok előállítására és sugárzására összesen bruttó 180 millió forint értékben.

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szintén tavaly júniusban kötött megállapodást a kereskedelmi csatornát működtető céggel: 194,8 millió forintért az uniós támogatású TÁMOP 2.4.8, A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése című program keretében tematikus tartalmú kampányfilmek bemutatásához műsoridő igénybevételére – írja a Napi.hu.

Ezen kívül egy kisebb tétel  is szerepel az NGM-né, a TV2-csoport csatornáin látható Falforgatók című műsort készítő HBL Produkció Kft. is tavaly novemberben 2,1 millió forintot kapott a minisztériumtól, hogy a családok otthonteremtési kedvezményét, a CSOK-ot népszerűsítse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik