Gazdaság
Lendva, 2015. november 6.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség (MMÖNK) 40 éves fennállása alkalmából rendezett gálaesten a szlovéniai Lendván 2015. november 6-án. Az MMÖNK a Muravidéken élõ õshonos magyar nemzeti közösség önkormányzati, érdekvédelmi és egyéb politikai tevékenységét és feladatait ellátó központi szervezet.
MTI Fotó: Varga György

Milliós jutalmakat kapnak a minisztériumi dolgozók

24.hu
24.hu

2015. 12. 11. 09:21

Az uniós támogatások sikeres felhasználásáért többhavi bónusz jár nekik.

Busás jutalmat kapnak a közszférában azok a dolgozók, akik közreműködtek az uniós támogatások sikeres felhasználásában. Több mint kétezren akár plusz nyolchavi fizetést is hazavihetnek, ami átlagosan 1,3 millió forint.

A vállalt feladat erre az évre 2200 milliárd forint kifizetése, a 2007-2013-as uniós támogatások százszázalékos felhasználása, valamint 2700 milliárd forint keretösszegű új pályázat kiírása volt – emlékeztet a Világgazdaság. Aki teljesítette a rá vonatkozó részfeladatot, az nyáron kapott négyhavi bónuszt, és ha december 15-ig is sikerült hoznia az elvárást, még az ünnepek előtt kifizetnek számára ugyanennyit.

Akik nem tudták teljes egészében hozni a mutatókat, azok kevesebbet kapnak, de háromhavi pluszbér biztosan jár mindenkinek.

A nyári jutalmazás másfél milliárd forintba került a szaktárcák számára.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.