Gazdaság

Német cég csatlakozott a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerhez

A német tolltickets GmbH első nemzetközi viszonteladói partnerként csatlakozott a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerhez, és magyarországi e-matrica értékesítési szolgáltatást indított – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kedden. A német társaság által kínált termékpaletta mindegyik hazai matricatípust tartalmazza, webshopjában megvásárolhatók a heti, a havi, az éves és a megyei autópálya matricák is.

A tooltickets GmbH értékesítési, fejlesztési és tanácsadási tevékenységet folytat, díjfizetési rendszerek területén elszámolási és engedélyezési szolgáltatást nyújt. Saját webshopon keresztül kínál Európa több országában útdíjfizetési csomagokat, autópálya-matricákat, e-matricákat, személy- és tehergépjárművek számára egyaránt.

Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója a közleményben hangsúlyozza, hogy az elmúlt hónapokban több olyan nemzetközi viszonteladói értékesítővel kezdtek tárgyalásokat, amelyek potenciális partnerként kínálhatják a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer által nyújtott e-matrica és a mobilparkolási szolgáltatásokat.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik