Gazdaság

Andy Vajna új munkatársa a Hajógyári-sziget egykori ura volt

andy-vajna(2)(430x286).jpg (Array)
andy-vajna(2)(430x286).jpg (Array)

Andy Vajna azzal a Bakai Mátyással fog betörni a rádiós piacra, aki korábban a Hajógyári-sziget híres mulatóját eladta Vizoviczki Lászlónak – értesült a Válasz.hu.

A Heti Válasz korábbi, Andy Vajnáról szóló címlapsztorijában már jeleztük, hogy a kaszinó- és gyémántpápa hamarosan médiavállalkozó is lesz. Vajna júniusban alapította meg azt a Radio Plus Kft.-t, mely az eladósorba került fővárosi körzeti rádiós frekvenciák (az egykori Roxy, illetőleg az InfoRádió korábbi sávja) valamelyikén sugározhat majd. A HVG korábban azt írta: a kormány ezzel a Simicska Lajos portfóliójába sorolt Music FM-nek teremtene – az állami hirdetések „felszívására” is alkalmas – konkurenciát.

Nos, mára kiderült, ki lesz Andy Vajna szakmai partnere a bizniszben. A Válasz.hu értesülése szerint a filmipari kormánybiztos augusztus 24-ével Bakai Mátyásra osztotta a társügyvezetői szerepet a Radio Plus Kft.-ben. A lemezlovas Bakai egyebek mellett arról híres, hogy 2004-ben ő adta el a jelenleg bíróság előtt álló Vizoviczki Lászlónak a Dokk nevű szórakozóhelyet a Hajógyári-szigeten. Bakai korábban a Roxy Rádió tulajdonos-ügyvezetőjeként már letette a névjegyét a rádiós piacon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik