Gazdaság

A világ legjobbja lett egy luxushotel Kecskeméten

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel  (Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel )
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel  (Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel )

Egy négycsillagos kecskeméti business hotel kapta az év franchise szállodája címet. Az amerikai szállodalánc a saját hoteleit díjazta.

Az amerikai Starwood lánc Európai, Afrikai és Közel-Keleti régiójában a 2014-es teljesítménye alapján a Four Points by Sheraton Kecskemét szálloda kapta „Az év franchise szállodája” elismerést – közölte Juszkó Anita értékesítési és marketingigazgató szerdán az MTI-vel. A díjat múlt héten Abu Dzabiban adták át a Starwood szállodalánc nemzetközi értékesítési és marketingkongresszusán, azaz a szállodalánc a saját hoteleit díjazta, de ez nyilván nem csökkenti a kecskeméti szálloda teljesítményét.

A díjazott egy négycsillagos, négyszintes business hotel. Egy irodaház átalakításából építették 1,8 milliárd forintos beruházással, amelyből 450 millió forint volt európai uniós támogatás. A pályázat kedvezményezettje a KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. volt. A hotel megvalósulásával 34 új munkahely jött létre.

 

A főleg üzleti utazók igényeire szabott szálloda a Starwood Hotels & Resorts Worldwide szállodalánc tagja. A hotel 130 szobával, 5 lakosztállyal és 1 penthouse lakosztállyal rendelkezik, e mellett 1400 négyzetméteres konferenciaközponttal is várja vendégeit.

A hotel 2014-ben megkapta a Turizmus Minőségi Díjat, decemberben az épület elnyerte az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat is.

A 27 országban hozzávetőlegesen 160 tagot számláló Four Points by Sheraton a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. szállodalánc olyan specializált hotelmárkája, amely kifejezetten business szállodákat foglal magában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik