Gazdaság

Olajmultitól igazol vezetőt Norbi fogyasztó cége

Schobert Norbi (schobert norbi, )
Schobert Norbi (schobert norbi, )

Az ötvenéves energiaipari szakember 23 és fél évet dolgozott a brit–holland Shell-csoport főként kútüzemeltetéssel foglalkozó hazai leánycégénél. Most átül a Norbi Update Lowcarb Nyrt.vezérigazgatói székébe.

A Shell Hungary elnök-vezérigazgatói széke után a Schóbert Norbert nevével fémjelzett Norbi Update Lowcarb Nyrt. vezérigazgatói székébe ül Erényi Balázs – írta meg a nol.hu.

A házaspár egy hónapja kérte fel a feladatra. Úgy kerültek kapcsolatba a kalóriaszegény-hálózat jogait birtokló Schóbert házaspárral, hogy felesége tavaly egy Update-üzletet is nyitott a budaörsi Tescónál. Erényi a váltást nem tartja élesnek, hisz eddig is kiskereskedelmi hálózatfejlesztéssel foglalkozott. Bizalma jeléül maga is vett Norbi részvényt.

Schóbert Norbert elnök emlékei szerint Erényi Balázs leszerződtetését másfél év tárgyalás előzte meg. Megfogalmazása szerint a menedzsert az egyik legsikeresebb Update-üzletet üzemeltető felesége fogyasztotta le. Eddigi operatív vezetőjük gyermekáldás elé nézett, ő pedig „közönségkapcsolati” vezetőként nem bírja a napi irányítást.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik