Gazdaság

Krakkóban magyarok pörgetik az újlakás-piacot

Magyarország legnagyobb lakóingatlan fejlesztője, a Cordia ünnepélyes kereteket között átadta lengyelországi első lakóingatlan-projektjét Krakkóban, mellyel sikeresen debütált a lengyel lakáspiacon.

Magyarország legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője, a Cordia ünnepélyes kereteket között átadta lengyelországi első lakóingatlan-projektjét Krakkóban, mellyel sikeresen debütált a lengyel lakáspiacon – adta hírül a Futureal Csoport, amely többek között a Corvin sétányt is építtette.

A Nowe Bochenka lakópark jelentős beruházásnak számít a krakkói piacon. A Podgórze Duchackie kerületben található, vonzó zöldterületek és a Drwinka folyó völgye közelében átadott lakópark 388 db 25-85 négyzetméteres lakásból áll. A kitűnő elhelyezkedés biztosítja a városközpont és Krakkó más kerületeinek jó elérhetőségét.

A Futureal Csoport további fejlesztéseket is tervez a lengyel lakáspiacon, így elindítja Krakkó kiemelt övezetében, Grzegórzki kerületében fekvő Cordia Cystersów Garden projektjét. A beruházás 323 db 22 – 120 négyzetméteres lakás felépítését irányozza elő. Az építési munkálatok a tervek szerint még idén megkezdődnek és várhatóan 2016 végén fejeződnek majd be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik