Gazdaság

Reszkess Ikea, Budapestre jön a Zara Home!

zara home (zara home)
zara home (zara home)

Új üzletlánc lép piacra Magyarországon: a spanyol Inditex-csoport tagjaként a 45 országban jelen lévő Zara Home lakberendezési márka decemberben nyitja meg első üzletét Budapesten.

A spanyol Zara Home lakberendezési márka első magyarországi, több mint 900 négyzetméter területű, 3 szintes üzlete 2014 decemberében nyílik. Az üzlet az Immobilia Zrt. tulajdonában lévő budapesti, V. kerületi Fashion Street bevásárlóutcában lesz – közölte a bérleti szerződés létrehozásában közreműködő Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó.

A spanyol Inditex Csoport tagjaként a Zara Home lakberendezési márkát 2003-ban alapították. A lakástextileken kívül edények, étkészletek, üveg- és dekorációs tárgyak, valamint kiegészítők is megtalálhatóak a termékpalettában, mely az év során folyamatosan megújul. Jelenleg világszerte 45 országban, 402 Zara Home üzletet működik.

A Fashion Street több mint 8000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák téren és a Bécsi utcában és közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A projektet a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztő fejlesztette.

A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi divatmárkák is megtalálhatók, mint a Massimo Dutti, az Oysho, az Intimissimi, a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, a Lloyd, a Benetton, a Furla, a Mexx, a nanushka és a Lacoste. A Fashion Streeten a Starbucks, a Vapiano és a Déryné vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint az iStyle és a Vodafone.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik